Esküvői fotózás

Az esküvői fotózást Fotó Modell & Hostess Ügynökségünk kiemelten kezeli, mivel itt csak a legjobb teljesítmény fogadható el.

A pontosság, precizitás és tapasztalat nélkülözhetetlen egy ilyen különleges eseményen, ennek tudatában fotósaink és videósaink, maximális odaadással örökítik meg a legszebb és emlékezetes pillanatokat. Budapesti esküvői fotózásnak és videózásnak valamint országos felkéréseknek is eleget teszünk.

Fotó Modell & Hostess Ügynökségünk készséggel áll rendelkezésükre és bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is elégedett partnereink között üdvözölhetjük.

Esküvői fotózásEsküvői fotózásEsküvői fotózásEsküvői fotózásEsküvői fotózásEsküvői fotózásEsküvői fotózásEsküvői fotózásEsküvői fotózás

 

Kreatív esküvői fotózás és videózás

Az esküvői fotózások alkalmával a menyasszony és vőlegény elképzeléseiknek fotósaink maximálisan eleget tesznek így lehetőség van kreatív esküvői fotók kivitelezésére az esküvő időtartama alatt.


Emléktárgyak szerepeltetése az esküvői fotókon kreatív beállítás segítségével, barátok fontos és kedves személyekkel történő fotózások az esküvő teljes időtartama alatt és különleges helyszíneken történő esküvői fotózás, amelyhez fontos emlékek fűződnek mind olyan kérés melyhez fotósaink tudásuk és tapasztalatuk legjavával áll majd rendelkezésükre.
A kreatív esküvői fotók sikeressége a plusz érzelmi szálakban rejlik és mindig jó érzés lesz a megtekintésük. Az esküvői fotókhoz egyben a legkedvesebb emlékek is társulnak valamint olyan történetek, melyek felidézésekor olyan érzelmek szabadulhatnak fel, amiket az adott fotó elkészülésekor érzett és tapasztalt. Esküvői fotósaink szakmai tapasztalata segítségével a megismételhetetlen fontos pillanatok megörökítésre kerülnek, és örök emléket biztosítanak.

 

Templomi esküvői fotózás és videózás

 

Az általános protokoll betartása mellet esküvői fotósaink és videósaink tapasztalata rendkívül fontos, hogy az itt készült fotók magas színvonalúak legyenek. A templomi esküvői szertartások alkalmával a fotósok mozgástere nagyban korlátozott így a szakmai tapasztalat ebben az esetben is szükséges és nélkülözhetetlen. Templomi esküvői fotózásra érkező fotósaink az elvárásoknak megfelelő öltözékben jelennek meg. A Lelkipásztorral a fotósaink előzetesen egyeztetnek a betartandó szabályokról így biztosítva a templomi esküvői fotózás lebonyolításának gördülékenységét.


Külföldi esküvői fotózás és videózás


Exclusive külföldi helyszíneken, egzotikus szigeten történő esküvők fotózását és videózását is vállaljuk melynek feltételeit személyesen vagy telefonon előzetesen kell egyeztetni.Külföldi esküvői fotózást az utazás napját figyelembe véve minél hamarabb kell irányunkba jelezni, hogy vállalni tudjuk az esküvő fotózását a meghatározott időpontban és helyszínen.

Komoly tapasztalattal és referenciával rendelkező fotósokkal dolgozunk együtt melyről teljes tájékoztatást kapnak partnereink a kapcsolatfelvételt követően. Felhívnám a figyelmet, hogy az utóbbi években a külföldi esküvői fotózásra növekvő igény mutatkozik és a vállalási kapacitásunk korlátozottabb, mint hazai esküvői fotózások esetében, így ha biztosra kívánnak menni lépjenek velünk kapcsolatba amint biztossá válik esküvőjük helyszíne és időpontja.


Ha szeretnéd, hogy online megjelenésed igényes és trendi legyen, akkor elképzelésedet oszd meg az Online Marketin Media munkatársaival és ugorj szintet a segítségükkel.
Kiemelt együtműködő partnerünk:
Online Marketing Media
Web.: https://onlinemarketing.media
Szolgáltatások:

Influencer marketing, Online Marketing, Google és közösségi média kampányok, SEO, weboldal fejlesztés, copywriter szolgáltatás, tartalom marketing, online marketing tanácsadás, online marketing tréning, piackutatás, kreatív tervezés és kivitelezés, StartUp megoldás csomag stb.
Amennyiben további információra van szükséged látogass el az Online Marketing Media weboldalára.
Az Online Marketing Media elérhetőségei:
E-mail: info@onlinemarketing.media

Messenger: m.me/OnlineMarketing.MediaGroup

Jelentkezz Fotó Modell & Hostess Ügynökségünkhöz!
Mi érdekel
Fájlok feltöltése
ÁSZF és Adatvédelmi nyilatkozat
Kérek hírlevelet

Hostes, modell, fotó állás és munkalehetőségek

10 DAYS IN CANNES / FEMALE MODELS (MIN. HEIGHT: 170CM)

Cannes-ban a 69. Cannesi-i fesztivál idején 10 napra 10 női modell részére érkezett munkalehetőség. Megbízó partnerünk 18. életévüket ...

MALE MODELS TO CHINA / 60-90 DAYS

We are looking for young male models that can come(Guangzhou) in Feb. or March, height should be 186~189cm, please send me full materials to

MUNKA EGYIPTOMBAN / 1-4 NAPIG

Direkt model munkák Egyiptomban - FASHION, REKLÁMFILM, TV!
Megrendelőnk profi és kezdő modelleket egyaránt keres 1-4 napos ...