Glamour és Budoir Fotózás

A Glamour fotózások akár exlusive helyszíneken is profi csapattal és felszereléssel kerülnek kivitelezésre.

Fotó Modell & Hostess Ügynökségünk célja, hogy olyan glamour fotók szülessenek, amik a legmagasabb szinteken is megállják a helyüket. Glamour fotósaink és pózoltatóink rendkívül magas belföldi és külföldi tapasztalattal rendelkeznek, így ha elgondolkodtál azon, hogy glamour fotózásra jelentkezel a legjobb helyen jársz.


Lehetőséget biztosítunk a tehetséges glamour fotó modelljeinknek,

hogy Fotó Modell & Hostess Ügynökségünk tulajdonában lévő luxus témakört feldolgozó social rendszereiben népszerűsítés céljából megjelenjenek anyagaik. A Glamour fotózás életre szóló élmény és lehetőség is egyben egy új és izgalmas világ megismerésére. A siker és karrier nem csak álom és nem csak másoknak sikerülhet így javasoljuk, adj esélyt magadnak. A modellek minden glamour fotózáskor teljes figyelmet kapnak a legjobb eredmények elérésének érdekében. A technológiára is minden glamour fotózás esetén nagy figyelmet fordítunk mivel a fényképező gépen kívül a fények is rendkívül fontosak a magas színvonalú eredmény eléréséhez.

Ha elhatároztad, hogy profi modellé szeretnél válni, és elszántan megteszel célod eléréséért

minden Tőled telhetőt, akkor kitartásodat stúdiónk azzal jutalmazza, hogy megfelelő eredmények elérését követően teljes figyelmet szentelünk Neked. Kivitelezésre kerülhet egyedi bemutatkozó videód, portfóliód, amit a stúdiónk saját tulajdonában lévő luxus témakört feldolgozó social rendszereiben népszerűsíti majd, a maximális eredmény eléréséhez. Merj nagyot álmodni és bizonyítsd be a világnak, hogy Te is képes vagy milliós szerződések bezsebelésére!

 

Glamour fotózásGlamour fotózásGlamour fotózásGlamour fotózásGlamour fotózásGlamour fotózásGlamour fotózásGlamour fotózásGlamour fotózás


Ha szeretnéd, hogy online megjelenésed igényes és trendi legyen, akkor elképzelésedet oszd meg az Online Marketin Media munkatársaival és ugorj szintet a segítségükkel.
Kiemelt együtműködő partnerünk:
Online Marketing Media
Web.: https://onlinemarketing.media
Szolgáltatások:

Influencer marketing, Online Marketing, Google és közösségi média kampányok, SEO, weboldal fejlesztés, copywriter szolgáltatás, tartalom marketing, online marketing tanácsadás, online marketing tréning, piackutatás, kreatív tervezés és kivitelezés, StartUp megoldás csomag stb.
Amennyiben további információra van szükséged látogass el az Online Marketing Media weboldalára.
Az Online Marketing Media elérhetőségei:
E-mail: info@onlinemarketing.media

Messenger: m.me/OnlineMarketing.MediaGroup

Jelentkezz Fotó Modell & Hostess Ügynökségünkhöz!
Mi érdekel
Fájlok feltöltése
ÁSZF és Adatvédelmi nyilatkozat
Kérek hírlevelet

Hostes, modell, fotó állás és munkalehetőségek

10 DAYS IN CANNES / FEMALE MODELS (MIN. HEIGHT: 170CM)

Cannes-ban a 69. Cannesi-i fesztivál idején 10 napra 10 női modell részére érkezett munkalehetőség. Megbízó partnerünk 18. életévüket ...

MALE MODELS TO CHINA / 60-90 DAYS

We are looking for young male models that can come(Guangzhou) in Feb. or March, height should be 186~189cm, please send me full materials to

MUNKA EGYIPTOMBAN / 1-4 NAPIG

Direkt model munkák Egyiptomban - FASHION, REKLÁMFILM, TV!
Megrendelőnk profi és kezdő modelleket egyaránt keres 1-4 napos ...