Épület és Tárgy fotózás

Az épület fotózás és tárgy fotózás,

valamint videózás gyakran megegyezik abban, hogy üzleti céllal kerülnek kiviteleztetésre és ebben az esetben a kívánt eredmény elérését, az említett kritérium figyelembevételével valósítjuk meg. A fotózások során a legrealisztikusabb, mégis a maximálisan előnyös eredmények kivitelezését tartjuk szem előtt. Ezen a területet nélkülözhetetlen a fotós tapasztalata, így ügynökségünk a legjobb tárgy és épület fotósokkal kapcsolja össze a megrendelőket.

Eladó ingatlanát, értékesítésre szánt új vagy használt autóját,

esetleg cégének legújabb termékét az elkészült profi tárgy és épület fotók vagy tárgy és épület videók magasabb szintre emelik és értéknövelő hatást generálnak. Igény esetén tárgy és épület fotósaink technológiai felkészültsége biztosítja drónok segítségével a levegőből készített drón fotók és drón videók megvalósítását is. Megrendelőink elképzeléseinek és igényeinek minden esetben maximálisan eleget kívánunk tenni így az igényelt mennyiségű és minőségű tárgy és épület fotók elkészülését biztosítjuk.

Fontos figyelembe venni és megemlíteni, hogy a tárgy és épületfotózások alkalmával ügynökségünk magasan képzett és technológiailag felszerelt tárgy és épület fotósokkal működik együtt így szakmai tapasztalatuk garantálja partnereink elégedettségét.  Bízunk benne, hogy hamarosan elégedett partnereink között üdvözölhetjük Önt is!

360° fotó és 360° videó 4k felbontásban


360° tárgy fotózás, 360° termékfotózás 360° 3D fotózás. Különböző épületek, üzletek, galériák, irodák, ingatlan irodák, szállodák, plázák, éttermek, stadionok belső tereinek 360° 4K-s fotózása és 360° 4k-s videózása.


A 360° videók és 360° fotók új lendületet adnak a vállalkozásoknak termékeik bemutatására. Modern és rendkívül látványos eredmény érhető el a 360° videók és 360°fotók segítségével.
Az épületek belső elrendezését és hangulatát 360° videókkal és 360° fotókkal lehet igazán realisztikusan bemutatni így egy szálloda, hotel, hostel és vendéglátó helyek üzemeltetőinek is kifelyezetten javasolt frissíteni vállalkozásának fotó és videó felhozatalát 360° anyagokkal.

Tárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásTárgy fotózás, épület fotózásHa szeretnéd, hogy online megjelenésed igényes és trendi legyen, akkor elképzelésedet oszd meg az Online Marketin Media munkatársaival és ugorj szintet a segítségükkel.

Kiemelt együtműködő partnerünk:
Online Marketing Media
Web.: https://onlinemarketing.media
Szolgáltatások:

Influencer marketing, Online Marketing, Google és közösségi média kampányok, SEO, weboldal fejlesztés, copywriter szolgáltatás, tartalom marketing, online marketing tanácsadás, online marketing tréning, piackutatás, kreatív tervezés és kivitelezés, StartUp megoldás csomag stb.
Amennyiben további információra van szükséged látogass el az Online Marketing Media weboldalára.
Az Online Marketing Media elérhetőségei:
E-mail: info@onlinemarketing.media

Messenger: m.me/OnlineMarketing.MediaGroup

Jelentkezz Fotó Modell & Hostess Ügynökségünkhöz!
Mi érdekel
Fájlok feltöltése
ÁSZF és Adatvédelmi nyilatkozat
Kérek hírlevelet

Hostes, modell, fotó állás és munkalehetőségek

10 DAYS IN CANNES / FEMALE MODELS (MIN. HEIGHT: 170CM)

Cannes-ban a 69. Cannesi-i fesztivál idején 10 napra 10 női modell részére érkezett munkalehetőség. Megbízó partnerünk 18. életévüket ...

MALE MODELS TO CHINA / 60-90 DAYS

We are looking for young male models that can come(Guangzhou) in Feb. or March, height should be 186~189cm, please send me full materials to

MUNKA EGYIPTOMBAN / 1-4 NAPIG

Direkt model munkák Egyiptomban - FASHION, REKLÁMFILM, TV!
Megrendelőnk profi és kezdő modelleket egyaránt keres 1-4 napos ...