Állás | Munka Modelleknek, Hostesseknek, Statisztáknak

Fotó Modell & Hostess Ügynökségünk regisztrált tagjai, exclusive felkérésekre is számíthatnak belföldi valamint külföldi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően. Nem csak a több éves tapasztalattal rendelkező profik kaphatnak komoly felkéréseket. A modell szakmában az új tehetségekre is nagy igény van, így nincs más dolgod, mint kihozni magadból a maximumot és megmutatni mire is vagy képes, mi mindenben segíteni és támogatni fogunk. Folyamatosak a modell munka, hostess munka és statiszta munka felkérések ügynökségünknél. Ha dolgoztál vagy dolgozol más ügynökségeknél, akkor is érdemes kapcsolatba lépned velünk, ha az elit és luxus témakörű social rendszereinkben meg kívánod mutatni magad portfóliód és videód segítségével, így megítélésed a szakmában teljesen új pozíciót kaphat.
Fotó Modell & Hostess Ügynökségünk regisztráltjai közé kerülés egyik fontos feltétele a modell szakma tisztelete, ennek hiányában az együttműködés részünkről teljes mértékben elképzelhetetlen.

Együttműködési ajánlatunk: Bármilyen területre specializálódott fotósok és videósok jelentkezését is fogadjuk. Együttműködési ajánlatunk hosszú távú stratégián alapul, így ha a fotózást és videózást Ön és/vagy cége magas színvonalon képviseli, akkor javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha szeretnéd, hogy online megjelenésed igényes és trendi legyen, akkor elképzelésedet oszd meg az Online Marketin Media munkatársaival és ugorj szintet a segítségükkel.
Kiemelt együtműködő partnerünk:
Online Marketing Media Web.: https://onlinemarketing.media
Szolgáltatások:
Influencer marketing, Online Marketing, Google és közösségi média kampányok, SEO, weboldal fejlesztés, copywriter szolgáltatás, tartalom marketing, online marketing tanácsadás, online marketing tréning, piackutatás, kreatív tervezés és kivitelezés, StartUp megoldás csomag stb.
Amennyiben további információra van szükséged látogass el az Online Marketing Media weboldalára.
Az Online Marketing Media elérhetőségei:
E-mail: info@onlinemarketing.media
Messenger: m.me/OnlineMarketing.MediaGroup

Jelentkezz Fotó Modell & Hostess Ügynökségünkhöz!
Mi érdekel
Fájlok feltöltése
ÁSZF és Adatvédelmi nyilatkozat
Kérek hírlevelet

Hostes, modell, fotó állás és munkalehetőségek

10 DAYS IN CANNES / FEMALE MODELS (MIN. HEIGHT: 170CM)

Cannes-ban a 69. Cannesi-i fesztivál idején 10 napra 10 női modell részére érkezett munkalehetőség. Megbízó partnerünk 18. életévüket ...

MALE MODELS TO CHINA / 60-90 DAYS

We are looking for young male models that can come(Guangzhou) in Feb. or March, height should be 186~189cm, please send me full materials to

MUNKA EGYIPTOMBAN / 1-4 NAPIG

Direkt model munkák Egyiptomban - FASHION, REKLÁMFILM, TV!
Megrendelőnk profi és kezdő modelleket egyaránt keres 1-4 napos ...